BENVINGUTS!!Durant aquesta setmana (del 7 a l'11 de febrer) els
alumnes d'educació infantil hem pujat al
TREN
DELS SENTITS.


Aquest tren ha estat molt especial i diferent, ja que a dins de cada vagó s'ha treballat un dels cinc sentits.

Tenim els sentits per saber com és el món que ens envolta. Per mirar tenim la VISTA, per tocar el TACTE, per tastar el GUST, per sentir l’OÏDA i per olorar tenim l’OLFACTE.

Per treballar aquests sentits ho hem fet a partir de tallers, on ens hem barrejat per diferents edats i en grups reduïts. D'aquesta manera, ens hem ajudat entre nosaltres i hem pogut assolir millor els aprenentatges.

A continuació us expliquem com hem treballa
t cada sentit. Així doncs, us convidem a pujar al tren dels sentits i veureu que bé ens ho hem passat!

divendres, 11 de febrer de 2011

L'OLFACTEEn el vagó vermell hi trobem el sentit de l'olfacte. Aquest l'hem treballat a partir de dos tallers:

En el "taller de les olors" hem olorat, identificat i reconegut diferents olors d'aliments (pells de cítrics, ceba, xocolata, formatge, vi, canyella...); de flors i plantes (menta, farigola, lavanda, romaní, pètals de rosa...); de coses perfumades (colònia, suavitzant, cremes corporals...); coses sense olor (aigua, sal, sucre...)... Fins i tot ens hem tapat el ulls i amb parelles hem jugat a endevinar olors!

En el segon taller, "fem bossetes perfumades", ens ho hem passat molt bé fent una bosseta aromàtica amb flors i herbes perfumades. Primer de tot les hem olorat, després hem triat la que més ens ha agradat i, al final, l'hem posat a sobre d'una roba i, amb l'ajuda de la mestra, l'hem lligat amb un fil. Hem marxat cap a casa amb una bosseta ben perfumada!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada