BENVINGUTS!!



Durant aquesta setmana (del 7 a l'11 de febrer) els
alumnes d'educació infantil hem pujat al
TREN
DELS SENTITS.


Aquest tren ha estat molt especial i diferent, ja que a dins de cada vagó s'ha treballat un dels cinc sentits.

Tenim els sentits per saber com és el món que ens envolta. Per mirar tenim la VISTA, per tocar el TACTE, per tastar el GUST, per sentir l’OÏDA i per olorar tenim l’OLFACTE.

Per treballar aquests sentits ho hem fet a partir de tallers, on ens hem barrejat per diferents edats i en grups reduïts. D'aquesta manera, ens hem ajudat entre nosaltres i hem pogut assolir millor els aprenentatges.

A continuació us expliquem com hem treballa
t cada sentit. Així doncs, us convidem a pujar al tren dels sentits i veureu que bé ens ho hem passat!

divendres, 11 de febrer del 2011

LA VISTA




En el vagó blau hi trobem el sentit de la vista.
Aquest l'hem treballat a partir de dos tallers:

Al primer taller, el "taller d'ombres", hem tingut l'oportunitat d'observar i identificar objectes i materials a través de les ombres. La vista ens ha permès observar diferències i semblances entre ells. A més, hem pogut fer jocs de reconèixer l'ombra d'altres companys situats a darrera el llençol i ens hem disfressat per despistar-los!

Al segon taller, "diferents maneres de veure el món", hem observat i identificat elements de l'entorn (materials, objectes, plantes...) utilitzant diferents instruments: lupes, microscopis, prismàtics, ulleres de vidres de colors, ulleres fosques... i ens hem adonat que les coses del nostre voltant canvien depenent de quin material fem servir per mirar-les.    

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada