BENVINGUTS!!



Durant aquesta setmana (del 7 a l'11 de febrer) els
alumnes d'educació infantil hem pujat al
TREN
DELS SENTITS.


Aquest tren ha estat molt especial i diferent, ja que a dins de cada vagó s'ha treballat un dels cinc sentits.

Tenim els sentits per saber com és el món que ens envolta. Per mirar tenim la VISTA, per tocar el TACTE, per tastar el GUST, per sentir l’OÏDA i per olorar tenim l’OLFACTE.

Per treballar aquests sentits ho hem fet a partir de tallers, on ens hem barrejat per diferents edats i en grups reduïts. D'aquesta manera, ens hem ajudat entre nosaltres i hem pogut assolir millor els aprenentatges.

A continuació us expliquem com hem treballa
t cada sentit. Així doncs, us convidem a pujar al tren dels sentits i veureu que bé ens ho hem passat!

divendres, 11 de febrer del 2011

EL TACTE



En el vagó taronja hi trobem el sentit del tacte.  Aquest l'hem treballat a partir de dos tallers:

"Modelem amb diversos materials" és un taller on hem pogut manipular i experimentar amb diferents materials i textures: fang, argila, plastilina, farina, aigua i oli. Amb el tacte de les mans els hem modelat i n'hem percebut les semblances i diferències entre ells.

En el segon taller, "la catifa sensorial", ens hem descalçat i hem caminat per sobre d'una "catifa" composta per diversos materials i textures que ens han provocat sensacions diferents. Materials com ara paper de vidre, roba suau, cartolina rugosa, bosses d'aigua calenta, bosses d'aigua freda, arròs, velcro... Caminant per sobre d'aquests materials hem notat moltes sensacions i molt variades!      

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada