BENVINGUTS!!



Durant aquesta setmana (del 7 a l'11 de febrer) els
alumnes d'educació infantil hem pujat al
TREN
DELS SENTITS.


Aquest tren ha estat molt especial i diferent, ja que a dins de cada vagó s'ha treballat un dels cinc sentits.

Tenim els sentits per saber com és el món que ens envolta. Per mirar tenim la VISTA, per tocar el TACTE, per tastar el GUST, per sentir l’OÏDA i per olorar tenim l’OLFACTE.

Per treballar aquests sentits ho hem fet a partir de tallers, on ens hem barrejat per diferents edats i en grups reduïts. D'aquesta manera, ens hem ajudat entre nosaltres i hem pogut assolir millor els aprenentatges.

A continuació us expliquem com hem treballa
t cada sentit. Així doncs, us convidem a pujar al tren dels sentits i veureu que bé ens ho hem passat!

divendres, 11 de febrer del 2011

EL GUST



En el vagó groc hi trobem el sentit del gust.  Aquest l'hem treballat a partir de dos tallers: el "taller del dolç, salat i sense gust" i el "taller de l'amarg, l'àcid i el picant".

En els dos tallers hem tastat aliments de totes aquestes característiques, hem experimentat els diferents gustos, els hem comparat entre ells, hem tastat sabors que no ens han agradat gens, d'altres que ens han entusiasmat, i d'altres que no coneixíem però ens han agradat molt! També hem jugat a endevinar sabors tenint els ulls tapats! 

En el dolç, salat i sense gust, entre d'altres, hem tastat xocolata amb llet,  sucre, caramels, nata, canyella, mel, melmelada..., pernil salat, sobrassada, tonyina, patates xips..., aigua i pa sense sal.

A l'amarg, l'àcid i el picant, entre d'altres, hem tastat xocolata negra, cafè, vinagre..., llimona, llima, taronja..., pebre, all i gingebre.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada